Kërko

Kush jemi

Media Alert Albania

sjell një shumëllojshmëri produktesh elektronike të markave më të njohura botërore si Samsung, Apple, Xiaomi, Swissten, Prestigio, Canyon. etj

Pjesë e GRT Group

një kompani me qendër në Tiranë gjithashtu e pranishme me Zyrën e saj Ndërkombëtare në Sllovaki dhe së shpejti do të jetë e pranishme në vendet e tjera duke ju ofruar Markat Premium, Cilësinë më të mirë, Stilin, Teknologjinë e Fundit.

Produkte të ndryshme si:

Elektronikë, Kompjuter, Telefona Celularë, Video Lojëra , Pajisje Shtëpiake, Aksesorë dhe shumë pajisje teknologjike nga më të fundit.

Filters
Sort
display